Jessica Alves on nyt jättipovinen kaunotar – kuvattiin läpinäkyvässä asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuuluksi Ihmis-Keninä alunperin tullut Jessica Alves etsi pitkään itseään. Hän löysi vihdoin itsensä sukupuolenkorjausleikkaus avulla. Parhaillaan hän etsii elämänsä rakkautta ja hänet bongattiin taannoin myös treffeillä. Haku on siis päällä.

Nyt Jessica on poseerannut upeassa hopeanhohtoisessa iltapuvussa, joka vaikuttaa olevan pullollaan hänen kurvejaan. Asu oli käytännössä läpinäkyvä, joten se paljasti sisältönsä.

Brasilialaissyntyinen Jessica Alves elää upeana diivana Yhdistyneen kuningaskunnan pääkaupungissa Lontoossa. Nainen on käynyt lukuisissa kauneusleikkauksissa, mikä näkyy myös hänen kasvoiltaan. Arvet ovat jääneet muistoksi operaatioista. Vielä syvemmät ovat arvet, jossa Jessica on joutunut koulukiusatuksi erilaisuutensa vuoksi. Hän on kuitenkin erittäin kuuluisa koko maailman mittakaavalla.