Claudia Alende nautiskeli rantakalliolla – mukana kurvikas ystävätär

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ikonisesta Miss Peppu -kilpailusta vuonna 2014 maailmanlaajuiseen tunnettuuteen noussut Claudia Alende sai aikoinaan lempinimen ”Megan Foxin kaksoisolento”. Sittemmin hänelle on kertynyt jo 18 miljoonaa seuraajaa sosiaalisissa medioissa.

Tällä kertaa Alende on nauttinut aurinkoisesta päivästä rantakalliolla yhdessä ystävänsä kanssa. Molemmilla oli yllään vain biksut, joten kaunotarten näyttävät vartalot pääsivät asianmukaisesti oikeuksiinsa. Myös someseuraajien kuvista antama palaute on ollut hyvää.

Brasilialainen Claudia Alende on nousi Miss Peppu -finalistista kolmessa vuodessa valtavaan suosioon sosiaalisessa mediassa, sillä hänellä on yksin Instagramissa ja Facebookissa nykyisin jo 18 miljoonaa seuraajaa ja fania. Äskettäin Alende muutti kotimaastaan Yhdysvaltoihin.