Kuurupiilon uskomaton seuraus – poika päätyi merikontissa toiseen maahan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Bangladeshista kotoisin oleva 15-vuotias poika oli leikkinyt kavereineen kuurupiilo, jonka seurauksena teini lukitsi itsensä vahingossa rahtikonttiin. Hänet löydettiin viikkoa myöhemmin toisesta maasta.

Fahim leikki kuurupiiloa ystäviensä kanssa Chittagongin satamakaupungissa 11. tammikuuta. Hän piiloutui konttiin ja nukahti, India Times raportoi. Kontti lastattiin rahtilaivaan. Poika löydettiin kontista kuusi päivää myöhemmin 17. tammikuuta Malesian West Portista.

Fahimilla oli kuumetta, ja hänet vietiin löytymisen jälkeen läheiseen sairaalaan tarkastettavaksi. Hän säilyi hengissä, mutta oli nälkäinen ja kuivunut. Poliisi epäili alunperin, että poika oli sotkeutunut ihmiskauppaan. Vaikka tilanne oli vakava, niin positiivista on se, että poika todennäköisesti voitti kaveripiirinsä kuurupiilon ylivoimaisesti.