Pasha Pozdniakovan jättipovi pani pikkutopin koville makuuhuoneessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suureen somesuosioon noussut Pasha Pozdniakova poseerasi taannoin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa puolitoista miljoonaa seuraajaa. Vain harva suomalainen on kyennyt sosiaalisessa mediassa samaan.

Tällä kertaa Pasha poseeraa makuuhuoneessa yllään erittäin niukka toppi, joka saa vain hädin tuskin pidettyä jättimäisen poven aisoissa. Se ei ole kuitenkaan hänen seuraajiaan häirinnyt, vaan kommenttien perusteella tulos on ollut täysin päinvastainen.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi lehden Afrikan versiossa viime keväänä. Mallikaunotar nähtiin myös lehden tyylikkäässä kansikuvassa.