Mallikaunotar Lotta Hintsalle kävi huonosti: ”En kuvaa uimapukukuvia hetkeen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alunperin vuoden 2013 Miss Suomena tunnetuksi tullut Lotta Hintsa harrastaa nykyisin aktiivisesti vuorikiipeilyä. Taannoin Hintsa pääsi kuitenkin uransa huipuille, kun hän poseerasi Sports Illustrated -urheilulehden maailmankuulussa uimapukunumerossa.

Nyt Lotta on paljastanut sosiaalisessa mediassa, ettei vastaavia kuvauksia ole luvassa ihan lähiaikoina, sillä hänelle kävi huonosti aurinkovoiteen kanssa. Hän ei nimittäin lisännyt suojausta kesken päivän ja tulos paljastui nyt hänen somekuvistaan.

– En kuvaa uimapukukuvia hetkeen. Ihmiset. Pyyyyyyydän, että lisäätte aurinkovoidetta päivän aikana. Erityisesti vuorilla ja lumella. Tämä sattuu. Olin laskeutumassa Aconcagualta toista kertaa, enkä vaivautunut etsimään aurinkorasvaa. Olin levittänyt sitä aamulla, mutta olin hikoillut ja hieronut kasvojani koko päivän. Olen melko varma, etten tee tätä samaa virhettä enää koskaan. Pysykää turvassa auringolta, Lotta Hintsa kirjoitti.