Kamelinvarvaskaunottaren silikonirinta poksahti – yksirintainen povipommi on hämmentävä näky

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Los Angelesissa parhaillaan asuva torontolainen silikonihottis Mary Magdalene on julkaissut Instagramiin videon, jolla nähdään, että hänellä ei ole enää kuin yksi rinta jäljellä. Toinen jättimäisistä J-kupin rinnoista on poksahtanut rikki. Mary näyttää ottavan asian rennosti.

– Tulisiko minun poistaa toinenkin vai leikkauttaa itselleni esimerkiksi kolme tissiä? Aion mennä ensi viikolla leikkaukseen, jossa kaikki ylimääräiset täytteeni poistetaan ja muutun jälleen luonnolliseksi, kauneusleikkauksistaan kuuluisuuteen noussut Mary Magdalene paljastaa.

Hän on joutunut ongelmiin aiemminkin muun muassa vaginan leikkausten ja pepunkohotusinjektioiden vuoksi. Kerroimme viime kesänä, että yhtäkkiä hänen pakaraansa ilmestyi ikävä reikä. Nähtäväksi jää, aikooko kauneusleikkauksiin koukussa oleva Mary vielä turvautua plastiikkakirurgiaan vakavien komplikaatioiden jälkeen. Naisella oli ongelmia taannoin jo edellisen rintojensa suurennusleikkauksen jälkeen, kun toinen täytteistä alkoi valua kesken paranemisprosessin.