Twilight-tähti avautui mielenterveydestään: ”Timmi vartalo ei tuonutkaan onnea”

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Taylor Lautner tuli monille tutuksi Twilight-elokuvasarjan roolistaan, jossa hän näytteli ihmissusi Jacob Blackia. Mies meni vuosi sitten naimisiin sairaanhoitajana toimivan Taylor Domen kanssa. Domen otettua miehensä sukunimen, perheessä on nyt kaksi Taylor Lautneria.

Lautnerit ovat alkaneet pitämään yhdessä The Squeeze -nimeä kantavaa podcastia, jossa pariskunta keskustelee hyvinvoinnista ja mielenterveydestä. Mies kertoo itsekin painineensa masennuksen kanssa ja pohti sitä miten hän luuli hänen vartalonsa ulkonäön olevan yhteydessä suoraan siihen onko hän onnellinen vai ei.

Negatiivinen ajattelu omasta ulkomuodosta voi pahentaa masennuksen oireita. Mies kuitenkin huomasi, että vartalon ulkonäön parantaminen ei kuitenkaan taianomaisesti tee kenestäkään onnellisempaa. Henkilö voi näyttää miten hyvältä tahansa, mutta se ei tarkoita sitä, että hän olisi onnellinen.

– Ajattelin, että kunhan saan pudotettua painoa, lisättyä lihasmassaa ja vartaloni taas timmiksi, olen jälleen onnellinen. Eihän se mene niin, Taylor Lautner pohti.