Nick Carteria syytettiin seksuaalisesta hyväksikäytöstä – mies syyttää naisia juonittelusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaksi naista ovat syyttäneet Backstreet Boys -yhtyeessä vaikuttavaa Nick Carteria seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Shannon Ruth -niminen nainen on syyttänyt Nick Carteria seksuaalisesta ahdistelusta ja laulaja Melissa Schuman raiskauksesta.

Nyt Nick Carter on päättänyt syyttää naisia juonittelusta. Carter uskoo vahvasti siihen, että Shannon Ruth ja Melissa Schuman ovat opportunisteja, jotka halusivat lähteä viisi vuotta sitten mukaan #MeToo-liikkeeseen. MeToo-aihetunnisteella ihmiset kertoivat julkisesti seksuaalisesta ahdistelusta ja hyväksikäytöstä, jota he ovat joutuneet kokemaan.

Nick Carterin mukaan naiset ovat yhdessä juonitelleet miestä vastaan tehdäkseen hänestä muiden silmissä pahiksen ja pilatakseen hänen maineensa. 43-vuotias Carter on People-sivuston mukaan kommentoinut, että naiset ovat vain huomionhakuisia ja kuuluisuudesta haaveilevia ihmisiä, jotka yrittävät kiristää mieheltä rahaa.

Melissa Schumanin mukaan Nick Carter raiskasi hänet noin 20 vuotta sitten kun nuoret laulajatähdet työskentelivät saman projektin parissa. Shannon Ruth kertoi Nick Carterin ahdistelleen häntä lehdistötilaisuuden jälkeen kun Carter oli kutsunut Ruthin kanssaan takahuoneeseen juttelemaan.