Kim Kardashian herutteli selfie-kuvissaan – biksuvartalo pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muun muassa realitytähtenä ja yrittäjänä tunnettu Kim Kardashian näyttäytyy julkisuudessa yleensä täysissä meikeissä ja hiukset ammattilaisen muotoilemina. 42-vuotias kaunotar on kuitenkin nyt ihastuttanut TikTokissa hänen luonnollisemmalla olemuksellaan.

Täällä kertaa Kim Kardashian on poseerannut vaatehuoneessaan omalle kameralleen näyttävästi vaaleanpunaisiin biksuihin pukeutuneena. Fanit ovat innostuneet toden teolla kuvasarjasta, jossa nähdään vaihteeksi taas nuorekas Kim.

Viime päivien aikana Kim Kardashian on esiintynyt usein Northin kuvaamilla videoilla tanssimassa. Kim Kardashian on aiemmin kertonut, että hän ei osaa tanssia ja sen vuoksi vihaa tanssimista. Nyt tytär on kuitenkin saanut naisen innostumaan TikTok-tansseista, joihin Kim on ottanut mielellään osaa.