Gwyneth Paltrow jakoi vinkit ystävänpäivään – asuvalinnan hinta yli 10 000 euroa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lifestyle-sivusto Goopin keulakuva ja näyttelijä Gwyneth Paltrow toi viime vuoden alussa myyntiin monia huvittaneen tuoksukynttilän, jonka nimi oli This Smells Like My Vagina. Noin 70 euroa maksava kynttilä oli todellinen hittituote, joka myytiin nopeasti loppuun. Nyt nainen on antanut omat vinkkinsä ystävänpäivän viettoa varten.

Ystävänpäivää vietetään Suomessa paljon vaatimattomammin kuin esimerkiksi Amerikassa, jossa se on oikea rakastavaisten juhlapäivä. Siitäkin huolimatta, että ystävänpäivän vuoksi monet kuluttavat sievoisia summia lahjoihin ja ravintolaillallisiin, Paltrown antamat vinkit tämän päivän viettoon ovat aiheuttaneet hämmennystä hintalappunsa puolesta.

Gwyneth Paltrown Goop-sivustolla julkaistiin vinkkejä erilaisia treffi-iltoja varten ja ehdotettiin miten niihin tulisi myös pukeutua. Vinkit sisälsivät muun muassa lähes 800 euron sandaalit ja 550 euron torkkupeiton. Yksin kotona vietettävää iltaa varten ehdotettiin asua, jonka hinnaksi tulisi 2.250 euroa. Treffeille konserttiin ehdotettiin tyyliä, joka kustantaisi huimat 10.150 euroa.