Shirly Karvinen paljasti miksi jätti radiouran

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuoden 2016 Miss Suomi ja Selviytyjät-kilpailun voittaja, radiojuontaja Shirly Karvinen ilmoitti viime kesänä jäävänsä pitkälle lomalle. Nyt hän on paljastanut taustoja irtiottonsa syylle.

– Oon oikeasti tosi häkeltynyt siitä, miten saan edelleen päivittäin viestejä liittyen radioon, mutta samalla oon vähän surullinen siitä, etten oo avannut miksi jäin kesällä tauolle, Karvinen kertoi Instagramin tarinoissa.

Hän kertoo olleensa uupunut. Asian myöntäminen oli hänelle kova paikka ja voimavarojen loppuminen oli jo liian näkyvää. Hän oli jatkuvasti töissä hyvin pienillä yöunilla. Arki tai mikään muukaan ei tuntunut miltään.

– Uupumus ei ole ”laiskuutta” tai ”mukavuudenhaluisuutta”, vaan asia, joka täytyy ottaa vakavasti. Sen takia pelotti puhua tästä aiemmin ja sen takia puhun tästä nyt, kun asiat on paljon paremmin.

– Mulla yksinkertaisesti loppui kunto, en enää jaksanut ja olin tosi surullinen. Kesti kauan myöntää se itselle ja vielä kauemmin muille.

Shirly Karvinen asuu laulaja Sannin kanssa avoliitossa. Hän on aiemmin kertonut haaveilevansa perheenlisäyksestä. Nainen on myös ilmaissut olevansa elämässään aiempaa itsevarmempi ja tyytyväisempi.

https://www.instagram.com/p/CoPwg1yIPf9/