Kelly Bensimon teki näyttävän paluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Kelly Bensimon muistetaan erityisesti New Yorkin täydelliset naiset -realityohjelmasta. Nainen on toiminut myös vuosia mallina ja hänet onkin nähty lukuisten lehtien kansissa ja suurten muotitalojen näytöslavoilla kävelemässä. Kelly on esimerkki siitä miten upeasti vartalon voi pitää mallinmitoissa myös hieman korkeammalla iällä.

Nyt Kelly on tehnyt näyttävän paluun sosiaaliseen mediaan julkaisemalla arkistoistaan upeita rantakuvia, joissa hän poseeraa muun muassa suihkussa. Yllään hänellä on hopeiset biksut. Mukana on myös video hänestä rantavedessä ja suihkussa.

54-vuotias Kelly Bensimon, eli Kelly Killoren Bensimon, toimii nykyään korusuunnittelijana ja kirjailijana. Aiemmin nainen on ollut myös useiden lehtien päätoimittaja ja hän on työskennellyt muun muassa Elle-lehdelle. Mallina toimiessaan Bensimon on nähty Clarins-kosmetiikkamerkin mainoskasvona.