Pizzeria Dennis palaa alkuperäiselle paikalleen – perustajaperhe osti konkurssipesän

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaisen pizzeriaketju Dennis meni viime vuonna konkurssiin. Dennisin poismeno on kuitenkin jäämässä lyhytaikaiseksi. Pizzeria tekee paluun alkuperäiseen sijaintiinsa Turun Linnankadulle.

Ketjun perustajaperheen jäsenet ostivat Denniksen tuotemerkin ja brändioikeudet konkurssipesältä joulukuussa. Sen myötä oikeudet nykyään omistava Dennis yhtiöt avaa toukokuussa ravintolan uudelleen Turkuun. Sijaintina on Linnankatu 17, jossa ensimmäinen Dennis-ravintola sijaitsi.

– Me haluamme palauttaa Turkuun sen alkuperäisen Denniksen, jossa oli hyvää ruokaa sekä iloinen ja palveleva henkilökunta. Ravintolan miljöö oli ainutlaatuinen ja siellä viihtyivät niin asiakkaat kuin henkilökunta, Denniksen verkkosivuilla kerrotaan.

Ensimmäisen Dennis-pizzerian perusti Dennis Rafkin vuonna 1975, ja vuosien saatossa Dennis-brändi kasvoi kokonaiseksi ketjuksi. Dennis Rafkin luopui osuudestaan vuonna 2008 ja hänen poikansa Kim vuonna 2014. Ketju meni lopulta konkurssiin viime marraskuussa.