Vanderpump Rules -tähti tilittää avioerostaan – kertoi suurimman syyn eroon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittisyntyisen Lisa Vanderpumpin ravintolabisneksiä on saatu seurata naisen nimeä kantavassa Vanderpump Rules -televisio-ohjelmassa. Realityohjelma seuraa ravintolan työntekijöiden elämää. Ravintoloiden henkilökunnasta on tullut sarjan myötä julkkiksia.

Sarjassa seurattiin muun muassa Tom Schwartzin ja Katie Maloneyn parisuhdetta. He olivat pitkään yhdessä, menivät naimisiin ja yrittivät saada lasta. Fanien yllätykseksi aviopari ilmoitti viime vuonna eroavansa. Nyt Katie Maloney on puinut eroa ja nimennyt miehen yrityksen yhdeksi suurimmista syistä avioeroon.

Katie Maloney on People-sivuston mukaan sitä mieltä, että toinen nainen heidän suhteessaan oli Schwartz & Sandy’s -ravintola, jolle Tom uhrasi kaiken aikansa ja huomionsa. Ravintola vei aikaa parisuhteelta ja aiheutti monia riitoja. Lopulta eripura avioparin välillä oli jatkuvaa ja niin suurta, että pariskunta päätti erota.