Kevätmuoti tulee – tällaiset takit ovat nyt in

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Keväisin romanttisen pastelliset sävyt tekevät yleensä synkän talven jälkeen uudelleen tuloaan. Moni pukeutuu myös kirkkaampiin ja värikkäämpiin vaatteisiin ja työntää mustat asukokonaisuudet syvemmälle vaatekaapin perälle. Keväisin moni kaivaa myös innoissaan kevyemmät takit takaisin naulakkoon ja varastoi paksut talvitakit pois silmistä.

Takkimuoti tulee tänä keväänä olemaan monipuolista. Kaiken keskiössä tulee Glamour-sivuston mukaan olemaan persoonallisuus ja oman tyylitajun korostaminen. Jakuissa ja farkkutakeissa nähdään erikoisia leikkauksia, siluetteja ja rohkeita printtejä.

Tänä keväänä paluun tekevät isosti myös pilottitakit, jotka saavat istuvuudeltaan olla reiluja. Pilottitakkeja nähdään denimissä, mustassa sävyssä ja armeijan vihreässä värissä, jolloin takki on vuorattu kirkkaan oranssilla.

Keväällä näyttävät ajotakit ja prätkätakit tulevat myös muotiin etenkin naisilla. Prätkätakki saa olla värikäs ja materiaaliltaan jäykkää nahkaa. Siinä voi olla myös tunnettujen brändien nimiä esillä kangasmerkkien ja kirjailuiden muodossa.