Miehen kallis pahe – tekee salamatkoja Thaimaahan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nimettömänä pysyttelevä nainen on rohkeasti paljastanut This Morning -ohjelmassa oman taistelunsa liittyen avioliittoonsa. Julie-nimellä esiintyvä nainen soitti suoraan lähetykseen ohjelman Dear Deidre -osion aikana saadakseen apua erikoiseen pattitilanteeseen.

Nainen kertoi, että hänen lähes 50-vuotias miehensä matkustelee jatkuvasti Thaimaahan kertomatta hänelle. Lisäksi Julie on havainnut, että mies on lähettänyt rahaa jollekin maassa asuvalle. Hän kertoi This Morning -ohjelman juontajille Phillip Schofieldille ja Holly Willoughbylle sekä katsojia auttavalle Deidre Sandersille, että hänen mittansa on täynnä.

– Tavallisesti hän häippäsee keskiviikko-iltana. Tulen itse kotiin, enkä näe yhtään viestiä, passia, vaatteita tai mitään. Hänestä ei kuulu mitään. Olen nyt 70-vuotias, enkä tiedä mitä minun pitäisi tehdä, nainen harmittelee.

Julie sanoi, että aina kun hän yrittää ottaa asian esille kumppaninsa kanssa, käskee hän olla puuttumatta asioihinsa. Hän selvensi myös, että Thaimaahan lähetettävät rahat eivät olleet heidän yhteiseltä tililtään. On kuitenkin todennäköistä, että mies on ajautunut salasuhteeseen, jos toiminnalle ei löydy loogista selitystä, Daily Mail uutisoi.