Miley Cyrus sai huhut liikkeelle – oliko Jennifer Lawrence yksi Liam Hemsworthin naisista?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Miley Cyrus julkaisi taannoin Flowers -nimisen kappaleen ja siihen myös upean musiikkivideon. Cyrus leikittelee kappaleen kertosäkeessä Bruno Marsin When I Was Your Man -lyriikoilla ja vastaa naisen näkökulmasta siihen miten hän pystyy ostamaan itselleen kukkia ja keskustelemaan itsensä kanssa tuntikausia.

Miley Cyrusin erosta kertova kappale on monien mielestä pullollaan piilomerkityksiä ja viestejä ex-miehelle Liam Hemsworthille. Aiemmin kerrottiin, että kappale julkaistiin miehen syntymäpäivänä ja se on kuvattu talossa, jossa Hemsworth on huhujen mukaan pettänyt Miley Cyrusta yhteensä 14 eri naisen kanssa.

Nyt fanit ovat alkaneet spekuloimaan sitä oliko yksi Liam Hemsworthin naisista Jennifer Lawrence, jonka kanssa mies näytteli Nälkäpeli-elokuvasarjassa. Hemsworthilla ja Lawrencella epäiltiin olevan salasuhde kuvausten aikana kun Hemsworth oli Miley Cyrusin kanssa. Nyt Flowers-musiikkivideolla Miley Cyrus tanssii ja kävelee kadulla kultaisessa mekossa, joka muistuttaa iltapukua, joka Lawrencella nähtiin Nälkäpeli-elokuvan ensi-illassa.