Matkalaukkuja varastellut virkamies pukeutui muotimekkoon – suunnittelija tunnisti varastetuksi vaatteekseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen liittovaltion hallituksen ensimmäinen sukupuoleton virkamies on irtisanottiin tehtävistään sen jälkeen, kun tuli ilmi hänen matkalaukkuvarkaudet. dinjätteiden loppusijoituksesta vastaava apulaissihteeri ja ydintekniikan insinööri Sam Brinton otti lentokentän hihnoilta vieraiden ihmisten kalliita laukkuja itselleen.

Ilmeisesti toiminta on jatkunut jo kauan, sillä nyt tansanialainen muotisuunnittelija Asya Khamsin on nähnyt luomuksiaan Brintonin yllä erilaisissa tilaisuuksissa. Muotisuunnittelija Houstonista väitti, että entinen energiaministeriön virkamies Sam Brinton käytti mittatilaustyönä valmistettuja vaatteita, jotka hän oli ilmoittanut kadonneeksi Washington DC:n lentokentältä jo vuonna 2018.

Khamsi löysi kuvia Brintonista, joka oli pukeutunut kadonneessa laukussa olleisiin vaatteisiin. Muotisuunnittelija twiittasi kuvia, joissa näkyy joitakin hänen kadottamistaan vaatteista ja sitten Brinton täsmälleen samoissa asuissa. Khamsinin laukku katosi Ronald Reagan Washingtonin lentokentältä 9. maaliskuuta 2018, kun hän lensi pääkaupunkiin tapahtumaan, jossa hänen oli määrä pitää muotinäytös. Laukun katoamisen jälkeen hän ei kuitenkaan voinut osallistua.

Yhdysvaltojen energiaministeriön alaisuudessa työskennellyt Sam Brinton irtisanottiin syksyllä. Hän saattaa saada yhteensä 15 vuoden vankeusrangaistuksen varkauksista. FBI tutkii nyt tuoretta ilmiantoa, New York Post uutisoi.