Paris Hilton paljasti poikansa nimen – tarkoittaa lintua ja kaupunkia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seurapiirijulkkis, DJ ja liikenainen Paris Hilton on nykyään myös äiti. Simple Life -sarjan tähti paljasti vuosen alussa, että hän ja miehensä Carter Reum toivottivat ensimmäisen yhteisen lapsensa tervetulleeksi maailmaan sijaissynnyttäjän avulla. Pienokainen on poika.

Paris Hilton ilmoitti ilouutisen ensimmäisenä Instagramissa. Nyt tähti on kertonut myös poikansa nimen Instagram-julkaisun välityksellä. Hilton paljastaa pojan saaneen nimekseen Phoenix Barron Hilton Reum.

Nainen keksi nimen etsittyään kartasta kaupunkien, osavaltioiden ja maiden nimiä, jotka sopisivat yhteen Paris ja London -nimien kanssa. Hän ihastui Phoenix-nimeen siksi, että se tarkoitti samalla myös lintua, joka syttyy tuleen ja nousee uudelleen tuhkasta. Hän haluaa opettaa pojalleen sen, että katastrofi ja voitto usein vuorottelevat elämässä, mutta pohjalta pystyy aina nousemaan voitokkaana.