Paris Hilton kertoi syyn sijaissynnyttäjän käyttämiseen – pelkäsi synnyttämistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seurapiirijulkkis, DJ ja liikenainen Paris Hilton on nykyään myös äiti. Simple Life -sarjan tähti paljasti vuoden alussa, että hän sai miehensä Carter Reumin kanssa heidän ensimmäisen yhteisen lapsensa. Lapsi saatettiin maailmaan sijaissynnyttäjän avulla.

Paris Hilton paljasti taannoin pojan saaneen nimekseen Phoenix Barron Hilton Reum. Nyt nainen on kertonut syistä, jotka johtivat siihen, että pariskunta alkoi etsimään heille sijaissynnyttäjää yhteisen lapsen kantajaksi. Suurin syy sijaissynnyttäjän käyttämiseen oli se, että Paris Hilton on aina pelännyt synnyttämistä eikä sen vuoksi halua itse tulla raskaaksi.

Paris Hilton kertoi Daily Mail -sivuston mukaan, että heillä on jäädytettynä vielä seitsemän alkiota tulevaisuuden varalle koska he haluavat luultavasti vielä lisää lapsia. 42-vuotias tuore äiti paljasti myös sen, että jokainen seitsemästä alkiosta on sukupuoleltaan poikia.