Kuntovalmentaja trendikkäästä laihdutuslääkkeestä: ”Et saavuta yksin sillä mitään”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisesta Suurin pudottaja -ohjelmasta tuttu kuntovalmentaja Jillian Michaels varoittaa käyttämästä diabeteslääke Ozempiciä painonpudotukseen. Hänen mukaansa ihmisten olo on huono lääkkeen ottamisen jälkeen. Paino putoaa, mutta millä hinnalla?

Plus-kokoinen malli Remi Bader sanoi taannoin, että hän lihoi kaksinkertaisena takaisin kun hän lopetti lääkkeen käytön. Lääkkeestä on varmasti oiva apu sairaalloisen lihaville ja diabeetikoille. Muille se on suorastaan turha, koska useimmat ihmiset pystyvät laihduttamaan elopainoaan yksinkertaisesti terveellisemmän ruokavalion ja liikunnan avulla. Lääke ei ole oikotie onneen.

– Joten et saavuta mitään. Jos lopetat lääkkeen, olet alkupisteessä vuoden kuluttua. Et ole oppinut mitään. Et ole rakentanut fyysistä voimaa tai kestävyyttä. Et ole oppinut syömään terveellisesti, Michaels tokaisee People-lehdelle.