Morsian järkyttyi: Anoppi imetti poikaansa kirkossa ennen vihkimistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Morsian hämmästyi saatuaan tietää, että hänen anoppinsa imetti sulhasta ennen häitä. Jos tämä tapaus pitää paikkaansa, on kyseessä ehkä yksi historian omituisimmista artikkeleista, mitä Viihdelehti Starassa on julkaistu. Sulhasta ennen häitä imettävä äiti on toiminut esimerkkinä kaikkien aikojen katastrofihäistä The Unfiltered Bride -podcastissa.

Podcastissa vieraana ollut Georgie Mitchell kertoi juontaja-Bethille tarinan, jonka hän oli kuullut. Hän oli kuullut tarinan kaksi erillistä kertaa ja molemmilla kerroilla sen oli tietänyt meikkitaiteilija. Jenny-niminen nainen oli kertonut jutun Georgielle ensimmäisenä.

– Hän sanoi, että morsiamen piti mennä vessaan juuri ennen vihkiseremoniaa. Hän käveli wc:hen, ja se, mitä hän näki, riitti syyksi häiden perumiseen, Georgie aloitti Daily Mailin mukaan.

Tässä vaiheessa mielessä voi pyöriä useita eri syitä häiden perumiselle, mutta tuskin kenellekään tulee mieleen sulhasen rintaruokinta. Beth uskoi, että sulhanen oli pettänyt morsianta. Georgie kuitenkin paljasti syyn.

– Hänen äitinsä imetti häntä.

– Miksi hänen äitinsä tuotti edelleen maitoa?, Beth parahti.

– Hän on ilmeisesti tehnyt sitä taukoamatta, Georgie vastasi.