Claudia Alende kurvikkaana rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulusta Miss Peppu -kilpailusta vuonna 2014 maailmanlaajuiseen tunnettuuteen noussut Claudia Alende sai aikoinaan lempinimen ”Megan Foxin kaksoisolento”. Sittemmin hänelle on kertynyt jo lähes yhdeksän miljoonaa seuraajaa jo pelkästään Instagramissa.

Nyt Claudia on suunnannut yhdessä ystävänsä kanssa rannalle, jossa sarjakuvamaisen vartalon nykyisin omaava Alende ja hänen ystävänsä kuvattiin someen. Claudialla oli yllään turkoosit biksut, jotka korostivat tyylikkäästi hänen kurvikasta kehoaan.

Brasilialainen Claudia Alende on nousi Miss Peppu -finalistista kolmessa vuodessa valtavaan suosioon sosiaalisessa mediassa, sillä hänellä on yksin Instagramissa ja Facebookissa nykyisin jo 18 miljoonaa seuraajaa ja fania. Äskettäin Alende muutti kotimaastaan Yhdysvaltoihin.