Claudia Romani nojaili rannalla näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu saapasmaalainen glamourmalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman kuumimmaksi jalkapallotuomariksi hänen pätevöidyttyään tuomariksi. Nykyisin Miami Beachilla asuva kurvitar nähtiin aikoinaan suomalaisen Myllykosken Pallo -joukkueen pelipaidassa.

Nyt Claudia poseeraa näyttävästi Miamin South Beachilla, jossa hän muun muassa nojailee seinään niukoissa biksuissa. Tuttuun tapaan hänen takapuolensa nousee kuvissa pääosaan. Samalla otokset saavat jo kaipaamaan lähestyvää kesää ja suomalaisia rantakelejä.

Realitysarja Secret Storyä nykyisin tähdittävä Claudia Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi. Nyt hän on esitellyt auliisti kurvejaan, joista hänet tunnetaan ympäri maailmaa. Romani nimittäin esittelee mielellään juuri takapuoltaan verkossa seuraajilleen.