Pariisissa asuva suomalaismalli paljasti – näin huippumallit syövät oikeasti

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomenruotsalainen malli Linda Ekroth on ihastuttanut omalla TikTok-kanavallaan esittelemällä hänen elämäänsä Pariisissa. Nainen asuu romanttisessa ranskalaiskaupungissa ja tekee töitä niin mallina kuin vaikuttajanakin.

Linda Ekroth on nyt halunnut avautua omalla kanavallaan siitä miten vahingollista se on kun suositut maailmankuulut mallikaunottaret väittävät syövänsä epäterveellisesti. Monet mallit antavat nuorille valheellista tietoa siitä miten he pitävät omasta ulkonäöstään huolta. Moni tuntuu haluavan antaa ihmisille vääristynyttä kuvaa siitä, että he voisivat syödä pizzaa ja hampurilaisia lihomatta.

Linda Ekroth kertoi videollaan olleensa hyvin shokissa siitä millaisia ruokailutottumuksia hoikilla malleilla oli Pariisissa. Ensimmäiseksi Ekroth paljastaa, että hän ei tunne yhtäkään hoikkaa mallia, jolla ei ole joskus ollut syömishäiriötä tai jolla ei ole sellaista tällä hetkellä.

Naisen mukaan nekin mallit, jotka väittävät olevansa terveitä, vitsailevat illallisella siitä miten he eivät ole syöneet vielä mitään koko päivänä. Siitä huolimatta he tilaavat pikkuruisen annoksen jotain mistä he syövät vain pienen osan.

Linda Ekrothin mielestä etenkin sosiaalisessa mediassa mallit antavat väärän kuvan syömisistään. Esimerkiksi Bella Hadid voi näyttää olevansa syömässä pizzaa, mutta todellisuudessa syö siitä vain murto-osan. Toinen voi ottaa kuvan kauniista pasta-annoksesta, johon hädin tuskin koskee.

@lindaekroth #stitch with @Gal Raffie ♬ original sound – Linda Ekroth