Poliisi nappasi tappajarekan Helsingissä – julkaisi videon ja kuvat somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin liikennevalvontatoiminnon johtaja, ylikomisario Dennis Pasterstein kertoo viranomaisten huomanneen liikenteen joukossa epäilyttävän rekan, joka päätettiin ottaa tarkempaan syyniin. Raskaan liikenteen valvontaa suorittanut poliisipartio osui oikeaan, sillä kyseessä olikin varsinainen tappajarekka.

– Raskaanliikenteenvalvonnan partio havaitsi Kehällä ajelehtivan ja ”pomppivan” ulkomaalaisen rekan. Raportti kentältä: Täysin sitomaton 22 125 kg kuorma, vetoauton jarrulevy haljennut ja lisäksi ajopiirturin lamauttava mangneetti käytössä. 45 päiväsakkoa ja kortti hyllylle, Pasterstein kertoi.

Päivityksen yhteydessä rekasta julkaistiin myös video ja kuvamateriaalia, joista selviää rekan tilanne pysäytyshetkellä.