Tuttu hahmo palaa Salkkareihin – näyttelijä vaihtuu jo neljättä kertaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Televisiosarjojen tuotannoissa tulee toisinaan vastaan tilanteita, joissa tutun hahmon näyttelijä täöytyy vaihtaa. Salatut elämät -päivittäisdraamaan palaa tuttu hahmo, jota esittää jo viides näyttelijä.

Salatuissa elämissä ensi kertaa jo 14 vuotta sitten nähty Aino Kaukovaara palaa sarjaan. Hän saapuu takaisin kuvioihin uuden aviomiehensä kanssa. Kaukovaaraa näyttelee uusissa jaksoissa Tiia Weckström, joka on nähty sarjassa aiemmin pienissä rooleissa.

Aino Kaukovaara nähtiin ensimmäistä kertaa Salatuissa elämissä vuonna 2008. Hahmo oli tuolloin vielä lapsi, ja häntä näytteli Janna Ilmanen. Sarjasta välillä poissa ollut hahmo palasi kuvioihin vuonna 2018 Jasmin Voutilaisen näyttelemänä.

Voutilainen poistui Salatuista elämistä väliaikaisesti, minkä vuoksi Kaukovaaraa näyttelivät välillä Jessica Öystilä ja Laura Allonen. Voutilainen palasi rooliin jälleen viime vuonna, kunnes hahmo muutti Kaliforniaan ja katosi sarjasta.