Duudsonit tuli taloon palaa televisioon uusin jaksoin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu Duudsonit tuli taloon -ohjelma palaa tänä vuonna ruutuihin, ja samalla ohjelman kanava vaihtuu. Aikaisemmin MTV3-kanavalla nähtyä ohjelmaa esitetään jatkossa Nelosella. Ohjelmassa Duudsonit vierailevat ongelmien kanssa painiskelevia perheitä ja auttavat heitä duudsonimaisella tavalla.

– Nelonen oli ensimmäinen kotimme, kun olimme saaneet kokeilla siipiämme MoonTV:llä 2000-luvun alussa. Nelonen tarjosi meille kanavan, jossa saimme kasvaa sellaiseksi kuin olemme. Nyt Duudsonit palaavat kotiin ja vielä tällaisella formaatilla, joka tapahtuu kodeissa. En ole ollut näin innoissani aikoihin, Jukka Hildén kertoo tiedotteessa.

– Kun perheet oikeasti haluavat uusia näkökulmia, ovat he myös vastaanottavaisia niille. Pyrimme antamaan vanhemmille eväitä jatkoa varten. Aikaisemmilta kausilta mieleeni on jäänyt, miten avoimesti perheet ovat avanneet ovet koteihinsa ja uskaltaneet heittäytyä mukaan, Jarno Laasala kuvailee.

Duudsonit tuli taloon alkaa Nelosella ja Ruudussa ensi syksynä. Heittäytymiskykyiset perheet voivat hakea mukaan ohjelmaan tämän linkin kautta.