Maailman onnekkain nainen? Omistaa yli 118 000 neliapilan kokoelman

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vanhan uskomuksen mukaan harvinaisen neliapilan löytäminen tuo onnea. Mikäli väite pitää paikkansa, lienee Yhdysvaltojen Wisconsissa asuva Gabriella Gerhardt maailman onnekkain nainen. Hän on rikkonut maailmaennätyksen valtavan neliapilakokoelmansa ansiosta.

Gabriella Gerhardt laski vapaaehtoisisten avustajien kanssa kokoelmansa tarkan koon. Hänelle oli kertynyt neliapiloita yhteensä 118 791 kappaletta. Guinnessin ennätystenkirja vahvisti Gehardtin rikkoneen maailmanennätyksen kaikkien aikojen suurimman neliapilakokoelman omistajana.

Kyseessä ei ole Gerhardtin esimmäinen apiloihin liittyvä maailmanennätys. Hän on aikaisemmin esimerkiksi saanut nimensä Guinnessin ennätystenkirjaan kerättyään 451 neliapilaa vain tunnin sisällä.

– Mikäli haluat löytää neliapilan, sinun täytyy pitää mielesi puhtaana. Kyseessä on eräänlainen mindfulness-harjoitus ja rauhoittava kokemus. Olen löytänyt niitä jo yli 100 tuhatta, mutta tunne on aina taianomainen ja saan joka kerta pienen serotoniiniryöpyn, Gerhardt kuvaili WMTV-uutissivustolle.