Ed Sheeran avoimena: Vaimolla oli kasvain raskauden aikana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja ja lauluntekijä Ed Sheeran työstää parhaillaan uutta albumiaan. Laulaja on nyt paljastanut sosiaalisessa mediassa joutuneensa viime vuonna pahan masennuksen kynsiin ystävänsä kuoleman ja vaimolta löytyneen kasvaimen vuoksi.

Ed Sheeranin Twitter-tilillään julkaiseman päiväkirjamerkinnän mukaan hänen vaimollaan, Cherry Seabornilla diagnosoitiin kasvain raskaus-aikana. Häntä pystyi saamaan hoitoa sairauteen vasta lapsen syntymän jälkeen. Pariskunnan toinen tytär syntyi viime toukokuussa.

Sheeran avautui myös parhaan ystävänsä Jamalin viimevuotisesta kuolemasta. Artistin mukaan yllättävät synkät tapahtumat saivat hänet syöksymään masennuksen, pelon ja ahdistuksen kierteeseen. Muusikon mukaan hän oli vuosikymmenen ajan yrittänyt työstää täydellisvä akustista albumia, mutta hän päätyikin työstämään synkempää ja syvällisempää materiaalia toukokuussa ilmestyvälle Subtract-levylle.

– Ensimmäistä kertaa en yritä luoda levyä, josta ihmiset pitäisivät. Sen sijaan julkaisen jotain rehellistä ja aitoa, Sheeran kirjoitti.