Mies söi tyttöystävältään yhden ranskalaisen – nainen yritti ajaa autolla yli

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nainen yritti ajaa miesystävänsä yli autolla, koska mies oli ottanut häneltä yhden kuuman ranskanperunan. Asiaa on puitu nyt oikeudessa. Mies luuli, että nainen oli lopettanut annoksensa syömisen. Hän luuli väärin.

Daily Mail kertoo, että Charlotte Harrison -nimistä naista syytetään törkeän hengenvaaran aiheuttamisesta ja holtittomasta sekä vaarallisesta ajamisesta. Hänen kumppaninsa Matthew Finn kertoo naisen heittäneen hänet autosta ulos, tehneen u-käännöksen ja kiihdyttäneen häntä kohti.

Harrisonin mukaan hän oli ajanut holtittomasti huonovointisuutensa vuoksi. Lisäksi nainen kertoi, että oli sekoittanut kaasu- ja jarrupolkimen keskenään. Finn kuitenkin uskoo, että nainen yritti yliajoa tahallaan, koska hän silminnähden raivostui yhden ranskanperunan nappaamisesta.