Eva Wahlström kertoi kovasta lentopelostaan: ”Huimasi, kyyneleet valuivat”

Matkailu Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nyrkkeilyuransa päättänyt Eva Wahlström kertoi herkässä Instagram-julkaisussaan kärsivänsä lentopelosta. Lentopelko puhkesi naiselle vasta aikuisiällä, ja tähti uskoo tietävänsä siihen myös syyn.

Nainen arvelee lentopelon syntyneen kun hän oli kilpailu-uransa lopussa liian kovalla rasituksella. Nainen söi ja nukkui liian vähän, treenasi liian kovaa, pudotti liikaa painoa ja yritti sietää liikaa kipua. Lentopelon puhjettua ja nyrkkeilyuran päätyttyä Eva Wahlström vannoi, että ei enää ikinä lentäisi.

Etenkin Leon-pojan syntymän jälkeen Eva Wahlström alkoi myös pelkäämään sitä, että hänelle tapahtuisi jotain, mikä pahensi lentopelkoa entisestään. Nyt nainen kuitenkin uskaltautui jälleen lentomatkalle, koska hän tarvitsi pienen tauon pikkulapsiarjestaan ja opiskelustaan lomamatkan muodossa.

Eva Wahlström kertoi, että matkan aikana hänen kätensä hikosivat, hänellä oli hengitysvaikeuksia, jalat vapisivat, häntä huimasi ja kyyneleet valuivat pitkin naisen poskia. Tähti kuitenkin kiittelee lentokoneen henkilökuntaa siitä, että he ottivat hänet huomioon ja päästivät laskun ajaksi ohjaamoon, mikä hieman paransi hänen oloaan.