June ”Mama June” Shannon järjesti upeat rantahäät

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen lapsimissi ja realityohjelman tähti Alana ”Honey Boo Boo” Thompson on päässyt vihdoinkin todistamaan äitinsä June ”Mama June” Shannonin uutta avioitumista. Mama June avioitui salaisessa seremoniassa Justin Stroudin kanssa jo viime vuoden maaliskuussa. Nyt he ovat järjestäneet hääjuhlan sukulaisilla ja ystäville Floridan Panama Cityssä sijaitsevalla rannalla.

Mukana hääjuhlassa olivat June Shannonin tyttäret Alana ’Honey Boo Boo’ Thompson, Lauryn ’Pumpkin’ Efird, Jessica ’Chubbs’ Shannon ja Anna ’Chickadee’ Cardwell sekä hänen lastenlapsensa Stella, Sylus ja Bentley.

– Tämä oli ensimmäinen kerta, kun koko perhe oli ollut yhdessä sitten vuoden 2014, joten oli todella erikoista mennä naimisiin paikassa, jossa perheelläni ja minulla on ollut niin monia muistoja, June Shannon kertoi Entertainment Tonightille.

Häät olivat pienet ja intiimit. Juhla esitetään ”Mama June: Family Crisis” -ohjelmassa 5. toukokuuta. Ennen Justinia June oli suhteessa Geno Doakin kanssa, jonka kanssa June Shannonin elämä vedettiin vessanpöntöstä alas. Hän alkoi käyttää huumeita ja törsäsi koko omaisuutensa hetkessä omakotitaloja myöten.