Kesäkeidas nousee jälleen Tampereen keskustorille – nämä ravintolat valittiin mukaan

Matkailu Ruoka · Tim Isokivi

Tampereen Keskustori muuttuu jälleen toukokuussa kesäkeitaaksi. Yhteisterassin kahdeksan ravintolatoimijaa on nyt valittu 15 hakijan joukosta. Mukana on niin viime kesältä tuttuja ravintoloita kuin uusiakin yrittäjiä

Keskustorin kesäkeitaan ravintolatoimijoita ovat ensi kesänä Maranga, Royal Bubble Waffle, Tampere Taproom X Secret Sauceity Pizza, Pella’s cafe, Cafe & Bar Raina, Kumma Bar & Street Kitchen, Real BBQ & Smokehouse and Bar sekä Ravintola Ukkometso. Niistä Maranga, Pella’s cafe ja Ukkometso olivat mukana myös viime kesänä.

– Tavoitteena on, että kesäkeitaan ruoka- ja juomatarjonta mahdollistaa eri kohderyhmien viihtymisen alueella ja tuo esiin tamperelaista ruoka- ja ravintolakulttuuria. Tärkeätä on myös, että ravintolatoimijat tarjoavat monipuolisesti vaihtoehtoja erikoisruokavalioita noudattaville, ravintolaraadin puheenjohtajana toiminut Pekka Salmi kertoi tiedotteessa.

Ravintoloilta edellytettiin kesäkeidasta varten suunniteltua meielenkiintoista ravintolakonseptia sekä ruoka- ja juomamenua. 500 asiakaspaikan kesäkeidas on avoinna Keskustorilla 10. toukokuuta – 13. elokuuta 2023.