Ranskalaisnainen kuvasi matkansa Helsingistä Rovaniemelle – ihastui VR:n yöjunaan

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Etelä-Ranskasta kotoisin oleva Lucile Hernandez Rodriguez on matkustanut Suomeen. Nainen pitää YouTubessa suosittua videoblogia, jonne hän kertoo matkoistaan. Tällä kertaa videon aiheena oli junamatka Helsingistä Rovaniemelle.

Lucile Hernandez Rodriguez päätti matkustaa yöjunalla Rovaniemelle halutessaan vierailla pohjoisella napapiirillä ja päästä näkemään myös Joulupukin kylän. Nainen oli varannut yöjunasta itselleen ja ystävälleen makuuhytin, jossa on myös oma suihku.

Nainen oli hyvin innoissaan nähdessään makuuhytin. Lucile kertoo matkustaneensa yöjunien makuuhyteissä useampaankin otteeseen matkoillaan, ja niihin verrattuna sängyt ja koko hytti tuntuivat todella mukavilta. Hän piti myös ravintolavaunun tunnelmasta, joka oli hänen mielestään mukavan vanhanaikainen, vaikka junaa hän pitikin muuten melko modernina.