Marika Fingerroos julkaisi paljonpuhuvan poseerauksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosikymmeniä julkisuuden valokeilassa ollut Marika Fingerroos on jättänyt pintajulkisuuden jo taakseen, mutta hänen elämäänsä voidaan seurata sosiaalisessa mediassa. Taannoin hän kertoi näkevänsä kovasti vaivaa kurviensa eteen ja kuntoilevansa ahkerasti.

Tällä kertaa Marika on suunnannut nauttimaan ruotsalaisesta vieraanvaraisuudesta, kun hän matkusti Ruotsin puolelle Uumajaan. Siellä hän on poseerannut pakarat paljastavassa uimapuvussa parvekkeella nautittuaan ensin kylpyläkokemuksesta.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, pyörittää nykyisin intiimivälineitä myyvää Sain.fi-verkkokauppaa. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.