Bam Margera pidätettiin – potkaisi tyttöystävää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jackass-tähti Bam Margera pidätettiin perheväkivallasta. Hänen väitettiin potkineen tyttöystäväänsä. Tiedossa ei ole, kuka tämä tyttöystävä on, eikä Margeran entinen vaimo ja lapsen äiti Nicole Boyd liity tapaukseen.

San Diegon piirikunnan sheriffin osasto kertoi TMZ:lle, että viranomaiset kutsuttiin yksityisasuntoon Kalifornian Escondidossa torstaina noin kello viiden aikaan aamulla. Margera otettiin pian tämän jälkeen kiinni. Poliisien mukaan uhri oli kertonut lainvalvontaviranomaisille, että hänen miehensä potkaisi häntä. Seuraavana päivänä Margeralle määrättiin 50.000 dollarin takuut ja hänet vapautettiin pidätyksestä.

Välikohtaus sattui kuukausi sen jälkeen, kun Margeran vaimo Boyd haki eroa. Syynä olivat miehen jatkuvat terveysongelmat ja addiktiot. Aiemmin tänä vuonna Steve-O pyysi Margeraa pysymään raittiina ja sanoi pelkäävänsä tosi-tv-tähden olevan lähellä kuolemaa. Margera on ollut vieroitushoidoissa vuodesta 2009 lähtien. Miehen elämä on kaukana glamourista.