Hurjat huhut Biebereiden ympärillä – ovatko Hailey ja Justin eroamassa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Bieber meni hänen lapsuudenystävänsä Hailey Baldwinin kanssa naimisiin vuonna 2018. Mallina toimivan Haileyn ja Justinin liitto on näyttänyt todella onnelliselta ulos päin jo viiden vuoden ajan, mutta nyt huhutaan, että pariskunta olisi eroamassa.

Suhde näyttää fanien mukaan rakoilevan todella pahasti. Hailey Bieber on viime aikoina ollut Selena Gomezin fanien hyökkäyksen kohteena kun fanit ovat olleet vakuuttuneita siitä, että Hailey on ilkeillyt Justinin entiselle naisystävälle Selena Gomezille. Nyt Justin Bieber on alkanut seuraamaan Selena Gomezia Twitterissä, mikä näyttää monien mielestä hyvin epäilyttävältä tässä tilanteessa.

Ennen kuin Justin Bieber alkoi seuraamaan exäänsä sosiaalisessa mediassa, hänen vaimonsa Hailey Bieber lakkasi seuraamasta Selena Gomezia. Hailey kirjoitti juuri Instagram-kanavalleen myös rakastavan julkisen syntymäpäiväviestin puolisolleen, mutta tähän Justin Bieber ei vastannut mitään eikä hän edes tykännyt koko julkaisusta.

@kyleandjackieo This fan theory has gone viral 🤔🤔 #KJshow #justinbieber #haileybieber #selenagomez ♬ original sound – Kyle & Jackie O