Suojelualueella koominen näky – norsu suihkutti vettä leijonaa kohti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Luonnossa todistetaan toisinaan koomisiakin tilanteita. Etelä-Afrikassa sijaitsevalla suojelualueella nähtiin taannoin norsun ja leijonan kohtaaminen, joka sai ainakin katsojien näkökulmasta humoristisia piirteitä.

Balule Game Reserve -suojelualueen videolla nähdään naarasleijona, joka paistatteli päivää kaivon takana. Kissapedon rauha järkkyi paikalle saapuneen janoisen norsun ansiosta. Leijona jäi tuijottamaan tunkeilijaa kuin epävarmana, kuinka siihen pitäisi suhtautua.

Norsu ei voimakkaasta äänestään päätellen ollut mielissään vesipaikalla lorvailevan leijonan kohtaamisesta. Juotuaan hetken se päätti ruiskuttaa kissaeläintä kohti vettä kärsällään. Leijona ymmärsi olevansa ei-toivottu vieras kaivolla ja häipyi nopeasti omille teilleen.