Suomalainen klassikkobändi Tarot tekee paluun – liput myytiin loppuun hetkessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Zachary ja Marco Hietalan luotsaama Tarot on yksi suomalaisen heavy metalin edelläkävijöistä. Nyt yhtye on tekemässä odotetun paluun. Comeback-keikka on osoittautunut jo etukäteen menestykseksi.

Tarot esiintyy Kuopion Sawohouse Undergroundin Old Farts Rock -hyväntekeväisyystapahtumassa keskiviikkona 26. heinäkuuta. Tapahtuman järjestäjä Jarkki Pöyhönen on tiedottanut kahden päivän ja keskiviikon lippujen olevan jo loppuunvarattuja. Ensimmäinen erä myytiin hänen mukaansa loppuun alle minuutissa.

– Laskemme Sawohousen kanssa lähipäivinä tarkasti paikan lopullisen kapasiteetin. Uskoisin, että jonkun verran pystymme vielä lippuja laittamaan myyntiin. Ilmoitan tänne heti kun tiedän, milloin mahdolliset lisäliput tulevat myyntiin Tikettiin, Pöyhönen kirjoitti Facebookissa.

Tarotin debyyttialbumi Spell of Iron julkaistiin vuonna 1986, jolloin suomalaisten heavy metal -bändien levyt olivat vielä harvinaisuus. Yhtyeen alkuperäinen rumpali Peci Cinnari kuoli syyskuussa 2016. Hänen tilallaan rummuissa toimii paluukeikalla Turmion Kätilöistä tunnettu Antero Seppänen.