Grace Boorin jättipovi ei mahtunut biksuihin – kuvat päätyivät someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median kaunotar Grace Boor on yksi aikamme suosituimmista Instagram-malleista. Neitonen luo omaisuutta esittelemällä vartaloaan netissä. Kysyntää riittää, eikä vähiten siksi, että hän tietää mikä miehiä keskimäärin liikuttaa.

Nyt Boor nähdään poseeraamassa vuorostaan Miami Beachilla, jossa hän on valinnut ylleen rinnoilleen aivan liian pienet biksut. Niiden yläosaa voi toki hieman säätää, mutta kuvan asennossa ne eivät onnistui juuri lainkaan peittämään Gracen uhkeaa rintavarustusta.

Parikymppinen Grace Boor osaa tehdä bisnestä ulkonäöllään. Yhdysvalloissa asuvalla kaunottarella on Instagramissa 1,3 miljoonaa seuraajaa ja 1,2 miljoonaa seuraajaa TikTokissa. Lisäksi hän ylläpitää omaa maksullista sivustoa, jonka kautta fanit voivat tilata mieleistään sisältöä.