Darcey ja Stacey levytysstudiossa – autotunelle tulee reilusti käyttöä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oman ohjelmansa saanut 90 Päivää morsiamena -tähti Darcey Silva on levyttänyt musiikkia siskonsa Staceyn kanssa. Kaksikko uskoo olevansa ylivoimaisia kaikessa mitä tekevät, eikä heidän itsetuntoaan voi hyvällä tahdollakaan kutsua nöyräksi. Nyt he ovat menneet levytysstudioon.

– Tästä tulee huikea! Mahtava energia, kaksikko hehkuttaa kuullessaan kappaleensa taustanauhan.

Sitten on laulamisen vuoro. Naisille voisi suositella laulutunteja, sillä toisinaan hoilaaminen kuulostaa erittäin epävireiseltä. Pääasia kuitenkin on asenne, joka tässä tapauksessa ratkaisee heidän edukseen. Kappaleesta tuskin tulee megahittiä, ainakaan ilman autotunen käyttöä.

Yhdysvaltojen Connecticutista kotoisin oleva Darcey Silva nousi koko maailman tietoisuuteen esiintyessään supersuosion saavuttaneessa 90 Päivää morsiamena -ohjelmassa. Hän aloitti realitysarjassa vuonna 2017. Nainen työskenteli jo tällöin muodin parissa siskonsa Staceyn kanssa.