Halle Berry julkaisi videon treenistään – elämänsä kunnossa 56-vuotiaana

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Halle Berry tunnetaan useista nimekkäistä elokuvista, joista etenkin naisen roolit Kissanaisena ja Bond-tyttönä muistetaan erityisen hyvin. Halle Berry nautti pitkään elämästään sinkkunaisena, mutta taannoin tähti löysi uuden rakkaan rinnalleen ja alkoi seurustelemaan muusikko Van Huntin kanssa.

Halle Berry on intohimoinen liikkuja ja julkaiseekin usein videoita ja kuvia hänen päivittäisistä treeneistään. Tällä kertaa 56-vuotias tähti esitteli videon muodossa millaisen treenin hän teki kunto-ohjaajansa valmennuksessa muun muassa käsipainoja käyttäen.

Halle Berry tekee käsipainon avulla erilaisia liikesarjoja, joissa hän treenaa sekä jalkojaan että käsiään. Tähti käyttää myös isoa kahvakuulaa ja penkkiä, vastuskuminauhaa sekä omaa kehonpainoaan suorittaessaan vaadittuja liikkeitä. Video on saanut paljon ylistäviä kommentteja ja nainen näyttääkin olevan elämänsä kunnossa.