Vanhus virui viikon lumen saartamassa autossa – selvisi karkeilla, croissanteilla ja lumella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

81-vuotias mies on kuin ihmeen kaupalla selvinnyt vaarallisessa koettelemuksesta. Hän oli lähes viikon ajan jumissa yksin lumen saartamassa autossaan Yhdysvaltojen Kaliforniassa.

Jerry Jouret oli ajamassa kotiin mökiltään Kalifornian Big Pinessä lumimyrsken riepotellessa aluetta. Matkan aikana reitiltään harhaan joutuneen vanhuksen katumaasturi jäi jumiin lumeen syrjäisellä seudulla. Entinen Nasan työntekijä ei ollut varautunut yllättävään tilanteeseen.

Jouret onnistui kuitenkin pitämään itsensä lämpimänä ohuella takillaan, viltillään ja pyyhkeellään. Hän myös piti aika ajoin auton lämmitintä päällä. Jouret käytti ravinnoksi matkalle ottamaansa purtavaa kuten croissantteja, karkkeja sekä keksejä, ja toisinaan hän söi auton ulkopuolelle satanutta lunta.

NBC-uutissivuston mukaan Jouret pelastettiin poliisin huomattua auton helikopterista käsin. Auton ikkunasta helikopteria kohti vilkuttanut vanhus kiidätettiin sairaalaan. Lääkärien yllätykseksi mies vaikutti välttyneen hypotermialta, ja hän pääsi kotiinsa vain muutamaa tuntia myöhemmin.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.