Helsinki-Vantaan lentoasemalle ilmestyi pizza-automaatti – tuotteet napolilaisista raaka-aineista

Matkailu Ruoka · Tim Isokivi

Suomalaiskaupunkien katukuvaan on viime vuosina ilmestynyt pizza-automaatteja. Automaateista on mahdollista ostaa nopeasti lämpimänä nautittava pizza mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Nyt pizza-automaatti on ilmestynyt myös Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

Helsinki-Vantaan Pizza Pomodoro -automaatti sijaitsee heti tuloaulassa. Sen kerrotaan tarjoavan käsitehtyjä pizzoja autenttisista napolilaisista raaka-aineista valmistettuina. Valittavana on kaksi klassista napolilaista vaihtoehtoa.

Helsinki-Vantaan automaatti on Vantaan Sanomien mukaan Pizza Pomodoron ensimmäinen Pohjoismaissa. Suomalainen Pomodoro Nordic Oy kuuluu napolilaislähtöiseen Milla SRL -ketjuun.

Suomessa toimii jo ennestään pizza-automaattiyritys Fizza. Fizzalla on automaatteja muun muassa Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Lappeenrannassa, Oulussa ja Vaasassa.