IL: Sara Chafak purskahti itkuun nähdessään Rikkaat ja Rahattomat -viikkobudjettinsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositussa Rikkaat ja rahattomat -realitysarjassa erilaisissa taloudellisissa tilanteissa olevat ihmiset kokeilevat toistensa arkea viiden päivän ajan. Sarjan neljäs tuotantokausi alkaa nelosella maaliskuun lopussa uusilla jaksoilla, joissa rikkaita edustavat ensimmäisessä jaksossa ex-missi Sara Chafak ja hänen puolisonsa Jeffrey Lawman.

Ensimmäisessä jaksossa seurataan Chafakia ja Lawmania, joiden vaihtoparina on Tinja Poola. Chafak on kommentoinut Iltalehdelle tietävänsä sen, että hän on nykyään hyvin toimeentuleva. Nainen kuitenkin muistaa hyvin millaisista lähtökohdista hän on ponnistanut ja miten hänen äitinsä on pinnistellyt yksinhuoltajana elättääkseen lapsensa.

Sara Chafak oli purskahtanut jaksossa itkuun nähdessään viikkobudjettinsa. Hän huomasi heti, että huonompi rahatilanne vaikuttaa kaikkeen tekemiseen ja valinnanvapauden puuttumiseen. Myös Jeffrey tietää, että valinnanvapaus on yksi ihmisen suurimmista rikkauksista. Miehellä on Ghanassa sukulaisia, jotka eivät voi valita mitä tekevät vaan heidän täytyy pakon sanelemana tehdä mitä tahansa selviämisensä eteen.