Temptation Islandin upea Jenna aurinkolomalla – kuumat rantakuvat someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoisen Temptation Island Suomi -realitysarjan sinkkuna ohjelmaan taannoin osallistunut helsinkiläinen Jenna Hartikainen nousi jo ennakkoon esiin osallistujien joukosta, mutta varsinaisessa ohjelmassa häntä hädin tuskin nähtiin. Jennan seuraajat saavat kuitenkin edelleen nähtäväkseen kuvia hänen elämästään varsinkin sosiaalisessa mediassa.

Tällä kertaa Jenna on kuvattu lomailemassa Thaimaassa, jossa hän ehti nautiskella Bangkokin lisäksi muun muassa Krabin, Koh Lantan ja Phuketin maisemista. Ymmärrettävästi hän julkaisi myös upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa. Niissä Jenna nähdään muun muassa biksuissa uima-altaassa.

Perheestä ja hyvästä työstä haaveileva näyttävä brunette Jenna viittasi jo ennakkoon Temptation Islandin sinkkujen sloganeissa koronakriisiin. Hän nimittäin totesi: ”Nyt ku on tää korona, me ollaan kaikki täällä ihan horona”. Tästä lausahduksesta hänet muistetaan yhä edelleen. Pintakäsittelijän ja baarimikon töitä tekevä Jenna on kuitenkin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.