WWE-kurvitar Mandy Rosella timmi vartalo kehissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa asuva Amanda Rose Saccomanno on amerikkalainen ammattipainija, televisiopersoona sekä kunto- ja fitnesskilpailija. Hänet tunnetaan parhaiten urastaan WWE:ssä, jossa hän esiintyi taitelijanimellä Mandy Rose. Taannoin otti lempinimensä mukaisen leikkokukan viettelevään poseeraukseen kanssaan.

Mandy Rose riisui itsensä alusvaatteisilleen. Hänen yllään on mustasta pitsistä valmistetut hepeneet, jotka eivät peitä kuin kaikista strategisimmat paikat vartalosta. Huulet ovat sävysävyyn kynsien ja tulipunaisen ruusun kanssa. Kuva on saanut hetkessä satojatuhansia tykkäyksiä.

Mandy Rose erotettiin hiljattain WWE-liitosta liian kuumien kuvien takia. Hän ei ole ensimmäinen nainen, jonka yhtiö erotti. WWE erotti myös Zelina Vegan marraskuussa 2020, koska hän lanseerasi OnlyFans-tilin. Mandy Rosella on nyt 3,4 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.