Topi Sukari toipunut pallolaajennuksesta – lomailee Marbellassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen liikemies ja televisiopersoona Toivo ”Topi” Sukari on toipunut pitkästä sairaalajaksosta. Hänelle tehtiin 11. tammikuuta pallolaajennus, mutta toipuminen otti takapakkia. Sukari menetti tajuntansa ja hänet kiidätettiin sairaalaan ambulanssilla. Hänelle tehtiin toinen pallolaajennus viisi päivää myöhemmin.

– Arvomaailma meni hetkessä uusiksi. Bisnekset häipyivät horisonttiin saman tien, kun huomasin, että nyt on tosi kyseessä, Sukari kertoi aiemmin Helsingin Sanomille.

Nyt Sukari on parantunut jo siinä määrin, että hän on päässyt vaimonsa kanssa lomalle Marbellaan. Hän hamuilee stressitöntä elämää Espanjan auringon alla.

Mies kiitteli aiemmin ystäviään saamastaan tuesta Facebookissa. Hän on Maskun Kalustetalon sekä Ideaparkin perustaja ja suurin omistaja. Sukari on nykyään naimisissa kazakstanilaissyntyisen Nadja Sukarin kanssa.

– Annoitte voimaa ja uskoa, että selviän, vaikka usko ja toivo meinasi loppua. Nyt kaikki hyvin, olen onnellinen, Sukari kirjoitti tunteikkassa tekstissä.