Hurja tilanne videolle – epäilty pinkaisi pakoon oikeussallista

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Oregonissa sijaitsevassa oikeussalissa todistettiin taannoin odottamatonta tilannetta. Kaksoismurhasta epäilty mies onnistui pakenemaan salista poliisien silmien edessä. Näky tallentui videolle valvontakameroiden ansiosta.

Murhasta epäilty Edi Villalobos saatettiin helmikuussa oikeuden eteen, ja osavaltion lain mukaisesti hänen käsissään ja jaloissaan olleet raudat poistettiin. 28-vuotias epäilty pinkaisi saman tien ylös ja pakeni oikeussalista. Hän karisti perästään takaa-ajoon lähteneen poliisin.

Villabolosin vapaus ei kestänyt kauaa. ABC7-uutissivuston mukaan hänet paikannettiin joitain tunteja myöhemmin läheisestä asuinrakennuksesta komeroon viltin alle piiloutuneena. Epäilty pidätettiin uudelleen poliisin toimesta.